Drone – Ολόκληρη η Καρδίτσα πλημμυρισμένη: Τεράστιες ζημιές σε μαγαζιά, σπίτια από τον “Ιανό” -video- & photos

Καταστροφές σε κατάστημα που πλημμύρισε, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στην Καρδίτσα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ




Παντελώς αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα στο κέντρο της Καρδίτσας όπως την κατέγραψε νωρίς το KarditsaLive.Net σήμερα το πρωί που θύμιζε… Βενετία. αλλά με έναν τραγικό τρόπο, καθώς ολόκληρη η πόλη είναι πλημμυρισμένη.

Το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανού” χτύπησε όλη την πόλη αφήνοντας πίσω του βιβλική εικόνες. Η καταστροφή είναι σχεδόν ολοκληρωτική καθώς εκτός από τα αυτοκίνητα που πλημμύρισαν σχεδόν στο σύνολό τους ελάχιστα είναι τα καταστήματα αλλά και τα ισόγεια πολυκατοικιών που δεν έχουν πλημμυρίσει. Το ύψος του νερού έφτασε στα 30 εκατοστά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Παράλληλα, έχουν πλημμυρίσει όλα τα υπόγεια δημιουργώντας πρόβλημα σε όσες περιπτώσεις υπήρχαν καυστήρες καλοριφέρ ή αποθήκες.

Η συνολική εικόνα στο σύνολο της Καρδίτσας είναι τρομακτική και είναι σαφές ότι θα απαιτηθεί πολύς χρόνος και ακόμη περισσότερα χρήματα για να επανέλθει η πόλη στην προηγούμενη κατάστασή της.

Μοναδικές εικόνες ακόμη και στο κέντρο της Καρδίτσας ΕΔΩ

Συγκλονιστικές εικόνες από drone ΕΔΩ

Σκηνές από βιβλικές καταστροφές καταγράφουν στην περιοχή video

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από karditsalive.net και άλλες πηγές

Ο εφιάλτης “Ιανός” επιμένει: Αγνοούμενοι στη Θεσσαλία, μετρούν πληγές σε τεράστιες εκτάσεις, videos – live o κυκλώνας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: