Νέες εμφανίσεις για τους κιτρινόμαυρους: Με τη νέα φανέλα η AEK στον τελικό

Έπειτα από αρκετά χρόνια η ΑΕΚ αφήνει το μοτίβο με τις ρίγες στην πρώτη της εμφάνιση, με τα παραδοσιακά μας χρώματα, το κίτρινο και το μαύρο χρώμα αυτή τη φορά να μοιράζονται ίση επιφάνεια στη φανέλα! Photo via Facebook, AEK FC, ΠΑΕ ΑΕΚ




Η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα τις νέες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2020/21.

Η Capelli δημιούργησε τρεις καινούριες φανέλες, εκ των οποίων σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα η πρώτη και η δεύτερη, ενώ παράλληλα στάλθηκαν προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να φορεθούν στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου (12/9), εναντίον του Ολυμπιακού.

Εντός των ημερών, θα αποκαλυφθεί και η τρίτη, η οποία θα χρησιμοποιείται ως δεύτερη στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Διευκρινίζεται, ότι η πρώτη εμφάνιση θα φοριέται με μαύρο σορτσάκι και όχι με το κίτρινο που λανσάρεται στην διαφημιστική παρουσίαση.

Η ΠΑΕ ανέβασε video στο κανάλι της στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=l-YRc4429ks&feature=emb_logo&ab_channel=AEKFC .

Στην επίσημη ανακοίνωση, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από την Capelli Sport για την ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Πρόκειται για φανέλες υψηλών ποιοτικών στάνταρ, με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.

50% black – 50% yellow!

Έπειτα από αρκετά χρόνια η ΑΕΚ αφήνει το μοτίβο με τις ρίγες στην πρώτη της εμφάνιση, με τα παραδοσιακά μας χρώματα, το κίτρινο και το μαύρο χρώμα αυτή τη φορά να μοιράζονται ίση επιφάνεια στη φανέλα! 50% black – 50% yellow, 100% ΑΕΚ!

Μαύρη με γκρι λεπτομέρειες

Η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας μας είναι και φέτος μαύρη. Στα μανίκια και στον γιακά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ η σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι στο εμπρός μέρος υπάρχουν γκρι «σκιές» σε τεχνοτροπία half tone, οι οποίες σχηματίζουν οριζόντιες ρίγες».

Οι νέες εμφανίσεις, κοστίζουν 49.90 ευρώ (47.90 η παιδική) και είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά ή από τα καταστήματα της ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωναϊού σε μέλος του προσωπικού-Κανονικά η δραστηριότητα των παικτών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: