Κορωναϊός: Κλιμάκια του ΕΟΔΥ “σαρώνουν” τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αττική

File Photo: Σε ανακοίνωση τους οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του στις ΠαΓΝΗ κάνουν λόγο για παράτυπη διαδικασία αναφορικά με την προκήρυξη θέσεων Επιμελητών ΜΕΘ. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Άλλες τρεις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων θα επισκεφθούν, σήμερα το πρωί, τα ειδικά κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μαζί με τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, πρόκειται για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Centaurea στο Μαρούσι, το Μερόπειον Φιλανθρωπικό Ίδρυμα στην Καλλιθέα και τον «Οίκο Γαλήνη» στη Ν. Σμύρνη.

Τα κλιμάκια θα πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους για λοίμωξη από τον ιό SARSCOVID -2 στο προσωπικό και σε άτομα που φιλοξενούνται στις δομές. Τα δείγματα θα εξεταστούν με την τεχνική PCR, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επανέλαβε ότι «σε καθημερινή βάση, τα κλιμάκιά μας θα διενεργούν ελέγχους σε όλες τις προνοιακές δομές της Αττικής, καθώς και στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, τα οποία είναι 140 σε όλη την Αττική».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Στα 19 τα θύματα του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι: Κατέληξε τα ξημερώματα 79χρονος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: