Απαράδεκτος: Γνωστός σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί να βυθίσει το Charles de Gaulle και να καταρρίψει 6 ελληνικά αεροπλάνα

Η Προεδρική Ύπατη Συμβουλευτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Προέδρου Ερντογάν. Photo via Twitter, T.C. Cumhurbaşkanlığı @tcbestepe




Με το σχόλιο «αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ αστείο αν δεν ήταν αληθινό», ο γνωστός εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, διαχειριστής του αποκαλυπτικού Nordic Monitor, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ δημοσιεύει στο twitter απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη του Μεσούτ Χακί Κασίν.

Ο Κασίν, σύμβουλος του προέδρου Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής που σχετικά πρόσφατα είχε προβεί και πάλι σε άθλιες λαϊκιστικές δηλώσεις για «νάνους» και για την «Ελλάδα που πεθαίνει από την πείνα», επανήλθε χθες Κυριακή μιλώντας ακραία, υβριστικά και άθλια κατά της Γαλλίας, της Ελλάδας και όσων αντιτάσσονται στα παράνομα και μεγαλοϊδεατικά σχέδια του αφεντικού του.

Σύμφωνα με το βίντεο, που ο ίδιος ο Μποζκούρτ έχει μεταγλωτίσσει στα αγγλικά, ο Κασίν απειλεί τη Γαλλία ότι θα της «σκίσει το συκώτι» και ότι θα βυθίσει το αεροπλανοφόρο της (εννοεί το Charles de Gaulle)

Είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα χωρίς να έχει βρει φυσικό αέριο και ενώ η ίδια δεν διαθέτει αεροπλανοφόρο, στέλνει εδώ το γαλλικό αεροπλανοφόρο ενάντια στην Τουρκία. Επιτίθεται εναντίον μας με το άλογο ενός άλλου. Αυτό το άλογο θα πυροβοληθεί και θα πεθάνει. Αυτό είναι το πρώτο».

Και συνέχισε: «Δεύτερον η Τουρκία δεν είναι ένα κράτος χωρίς φωνή. Ο αγαπητός μας πρόεδρος δήλωσε πως ούτε τρώμε το δικαίωμα κάποιου άλλου ούτε αφήνουμε να φάνε το δικό μας δικαίωμα. Αν υπάρχει κάποιος έξω που θα παραβιάσει τα δικαιώματά μας το τουρκικό έθνος θα τους σκίσει το συκώτι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος ο στρατός, ο όγδοος στρατός του κόσμου. Ο τρίτος στο ΝΑΤΟ. Ποιος τολμάει να μας κάνει μαγκιές στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο;

Μήπως πραγματικά η Ελλάδα θέλει να γευτεί τη γροθιά μας; Οι Έλληνες ακόμη δεν το κατάλαβαν αυτό. Δείτε η 9η Σεπτεμβρίου (σσ επέτειος στην οποία οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν τη Σμύρνη από τις ελληνικές το 1922) φτάνει. Εσείς στην διαφυγή σας σκοτώνατε ο ένας τον άλλον, τρέχοντας προς τη θάλασσα τότε.

Ε μα φτάνει πια. Φτάνει! Οι πιλότοι μας σύντομα θα καταρρίψουν πέντε ή έξι από τα ελληνικά αεροσκάφη και θα μπούμε σε ένα πόλεμο. Η Τουρκία δεν είναι ένα έθνος το οποίο πρέπει να το δοκιμάζεις. Οι ξιφολόγχες των Τούρκων στρατιωτών είναι στη θέση τους και έτοιμες. Στο παρελθόν ακόμα και χωρίς σφαίρες τελειώσαμε τον εχθρό με τις ξιφολόγχες μας. Άντε λοιπόν, περιμένουμε εδώ».

Ο Κασίν ολοκλήρωσε το παραληρηματικό του μονόλογο λέγοντας πως είναι έτοιμος να πυροβολήσει στο κεφάλι Έλληνα πιλότο που θα πέσει στα χέρια του. «Δείτε εγώ είμαι καθηγητής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και αν υπάρχει κάποιος Έλληνας πιλότος ο οποίος μπορεί να μας χτυπήσει εγώ αυτόν τον πιλότο θα τον πυροβολήσω στο μέσο του κεφαλιού του».

Hellas Journal / πηγή twitter

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Οδεύει προς την τελική πρόκληση ο Ερντογάν; Στέλνει το Oruc Reis στα 6 ν.μ. από τη Ρόδο

Neue Zürchner Zeitung: Μοναδική ελπίδα στο θλιβερό τοπίο της ΕΕ η Γαλλία, που συμπαραστέκεται στην Ελλάδα

 

Το Σαρλ Ντε Γκολ πανικοβάλει τον Ερντογάν: Ζήτησε από την Μέρκελ να σταματήσει τον Μακρόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: