Ανατολή: Αποκλείστηκαν οι Μπακς-Φουντώνουν τα σενάρια για αποχώρηση του Giannis [videos]

Για τους Μπακς ο Κρις Μίντλετον είχε 23 πόντους αλλά με 8/25 σουτ, ο Ντόντε ΝτιΒιτσένζο πέτυχε 17 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. EPA, ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT




Ο Τζίμι Μπάτλερ σημείωσε 17 πόντους ενώ είχε επίσης 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ και το Μαϊάμι παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφερε να αποκλείσει το Μιλγουόκι (4-1) από τη συνέχεια των playoffs, κερδίζοντας με 103-94 στο 5ο παιχνίδι της σειράς για τα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο αμυντικός της χρονιάς και το φαβορί για δεύτερο διαδοχικό βραβείο MVP της κανονικής περιόδου, Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αγωνισθεί στο ματς μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο 4ο ματς την περασμένη Κυριακή.

Το Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τορόντο-Βοστώνη (2-3) στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας.

Για τους Χιτ, ο ρούκι Τάιλερ Χίρο τελείωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Ντράγκιτς και 16 πόντους ο Κράουντερ.

Για τους Μπακς ο Κρις Μίντλετον είχε 23 πόντους αλλά με 8/25 σουτ, ο Ντόντε ΝτιΒιτσένζο πέτυχε 17 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 15 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Στο άλλο σημερινό ματς, οι Λέικερς επικράτησαν με 112-102 του Χιούστον και πήραν προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Κορυφαίος των νικητών ο Λεμπρόν Τζέιμς με 36 πόντους (9/14 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 6/10 βολές) ενώ είχε επίσης και 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 μπλοκ.

Αξιοι συμπαραστάτες του, οι Αντονι Ντέιβις με 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ και Ραζόν Ρόντο με 21 πόντους και 9 ασίστ.

Για το Χιούστον, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Σε αγώνες για τα playoffs του NBA, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μιλγουόκι-Μαϊάμι 94-103

Το Μαϊάμι προκρίθηκε με 4-1

Χιούστον-Λέικερς 102-112

Οι Λέικερς προηγούνται με 2-1 στις νίκες

Αντετοκούνμπο: «Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή»

Το Μαϊάμι απέκλεισε το Μιλγουόκι από τη συνέχεια των playoffs και τα σενάρια περί αποχώρησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς έχουν φουντώσει για τα καλά.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Giannis παραχώρησε συνέντευξη στο «Yahoo! Sports» όπου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ζητήσει ανταλλαγή και ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είπε:

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή. Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και αλλάζουν κατεύθυνση. Εγώ περνάω από μέσα του. Πρέπει απλώς να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, ώστε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν.

Αν ήταν εύκολο να κατακτήσει κάποιος ένα πρωτάθλημα, τότε όλοι θα είχαν από ένα. Χάσαμε. Όλοι είδαν ότι χάσαμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου.

Όλοι έχουν έναν ρόλο σε μία ομάδα. Βλέπετε τον αδελφό μου, τον Θανάση, πώς φωνάζει και κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα όταν δεν παίζει. Δεν διαφέρω εγώ σε αυτό. Αυτή είναι μία ομάδα για την οποία θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να νικήσει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ορλάντο, ΗΠΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Σάκκαρη: Θα έπρεπε να δείξω μεγαλύτερη γενναιότητα, λέει για τον αποκλεισμό της από το US Open

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: