Στην Άγκυρα ο Τατάρ: Δεν θα παραδώσουμε τα συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο, προκαλεί

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι (Κ) και (Δ) ο Ερσί Τατάρ. Photo via Facebook, Ersin Tatar
Στην Άγκυρα μεταβαίνει σήμερα ο ψευτο-«πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ έπειτα από πρόσκληση του Τούρκου Αντιπροέδρου,Φουάτ Οκτάι, για να συζητήσει τα προβλήματα που προέκυψαν με την Ανατολική Μεσόγειο, την οικονομία καθώς και την πανδημία.

  • Σε δήλωσή του στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι «εδώ και πολύ καιρό δεν είχαμε πάει στην Άγκυρα. Έπειτα από πρόσκληση του Αντιπροέδρου μας θα έχουμε επαφές στην Άγκυρα».

Ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε ακόμη ότι κατά την περίοδο της πανδημίας σημειώθηκε μια σοβαρή καταστροφή. «Η μητέρα πατρίδα μας ήταν δίπλα μας κατά την περίοδο αυτή», ανέφερε ο κ. Τατάρ, ενώ είπε ταυτόχρονα ότι κατά τις επαφές του θα αξιολογήσουν και τα αποτελέσματα του «πρωτοκόλλου οικονομικής συνεργασίας» που υπογράφηκε πρόσφατα με την Άγκυρα.

  • Ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και είπε ότι «μαζί με την Τουρκία μας και τη Γαλάζια Πατρίδα δίνουμε μέγάλη μάχη στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν παραδίδουμε σε κανένα τα συμφέροντα της Τουρκίας μας και του τ/κ λαού» όπως αναφέρθηκε στην τ/κ κοινότητα.

«Με τον Αντιπρόεδρό μας θα αξιολογήσουμε αυτά τα θέματα. Είμαστε κι εμείς περήφανοι για τον αγώνα που δίνει η Τουρκία μας στην Ανατολική Μεσόγειο και την περιοχή της Λιβύης. Προσευχόμαστε ως τ/κ λαός να πετύχει η μητέρα πατρίδα μας» κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
Τουρκία/Κωνσταντινούπολη

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΚΥΠΡΟΣ

Η Ρωσία καταγγέλλει τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με την Κύπρο μεταδίδει το TASS

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal