Πέθανε σε σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία: Τον σκέπασαν με ομπρέλες και συνέχισαν να ψωνίζουν!

H φωτογραφία με τις ομπρέλες στο σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία. Photo via @amna_news




Πρωτοφανής εικόνα με νεκρό σε σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας κάνει το γύρο κόσμου, καθώς τον σκέπασαν με ομπρέλες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ (@amna_news) ένας άνδρας πέθανε μέσα σε σουπερμάρκετ και το πτώμα του αφέθηκε στο πάτωμα, καλυμμένο με ομπρέλες, ενώ οι πελάτες ψώνιζαν.

Όπως μετέδωσε το ethnos.gr o άνδρας πέθανε μέσα σε ένα υποκατάστημα της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας, στην πολιτεία Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όμως το πτώμα του αφέθηκε παρατημένο στο πάτωμα, καλυμμένο με ομπρέλες και τριγυρισμένο από έναν «τοίχο» από χαρτόκουτα, ενώ το μαγαζί παρέμεινε ανοιχτό και δεχόταν κανονικά πελάτες.

Το συμβάν αυτό χρονολογείται από τις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Επίσης σύμφωνα με το ethnos.gr η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη 19 Αυγούστου, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων. Επίσης, το AFP μετέδωσε πως “η εταιρεία στη Βραζιλία ζητά συγγνώμη για τον χειρισμό του θανάτου ενός υπαλλήλου σε ένα από τα καταστήματά της, το οποίο κάλυψε το σώμα του άνδρα με κουτιά και ομπρέλες και παρέμεινε ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους”.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και ethnos.gr, AFP και άλλες πηγές

Ξεπέρασαν τους 110.000 οι νεκροί από Covid-19 στη Βραζιλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: