Παγκοσμίου κλάσεως σκακιστής ο Ερντογάν, λέει ο αλλοπρόσαλλος Τραμπ: Δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει ο Μπάιντεν!

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ομιλεί στους δημοσιογράφους του αγαπημένου του Fox. Photo via Fox




Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε σήμερα ότι ο ντε φάκτο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει έναν “παγκοσμίου κλάσης σκακιστή” σαν τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

“Έχεις να κάνεις με ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Συνδιαλέγεσαι με ηγέτες που είναι σκακιστές παγκοσμίου κλάσης σ’ αυτές τις χώρες. Τους γνωρίζω όλους. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας”, δήλωσε ο Τραμπ στο  “Fox και Friends” σήμερα Δευτέρα. “Δεν μπορείς να’ χεις έναν τύπο που δεν ξέρει τί του γίνεται”, πρόσθεσε αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν, ανεβάζοντας αισθητά του τόνους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επίσης ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν είναι “πυροβολημένος” και φοβάται να αφήσει το καταφύγιό του λόγω της φοβίας του για τις δημόσιες ομιλίες…

Οι δηλώσεις του Τραμπ έρχονται σε συνέχεια του βίντεο στο οποίο ο Μπάιντεν εμφανίζεται να επιθυμεί και να επιζητεί την απομάκρυνση του Ερντογάν από την εξουσία. Το βίντεο προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων στην Αγκυρα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο Τραμπ επίσης δήλωσε στο Fox News ότι ηγέτες από όλο τον κόσμο του τηλεφώνησαν την περασμένη εβδομάδα ζητώντας τους να μιλήσει αυτός στον Ερντογάν.

“Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει”, είπε ο Τραμπ πως του διεμήνυσαν οι εν λόγω ηγέτες.  Κι όταν μάλιστα ρώτησε αν αυτό οφείλεται στον ρόλο του ως ηγέτη των ΗΠΑ, οι συνδιαλεγόμενοι ηγέτες απάντησαν ότι “οφείλεται στην προσωπικότητά σας”.

“Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως… Τα καταφέρνω μαζί του. Ακούει”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ahval News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η Μελάνια αρνείται να δώσει το χέρι της … στον Τραμπ: Μίνι επεισόδιο στην κάμερα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: