Νεκροί βρέθηκαν τρεις άνδρες σε φρεάτιο 8 μέτρων: Τραγωδία στην Βαρυμπόμπη

Στιγμιότυπο από το Open και τη μετάδοση της είδησης από τον τόπο της τραγωδίας. Photo via OPENTV




Τρεις άνδρες, νεαρής ηλικίας, εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα σε φρεάτιο 8 μέτρων στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για νεαρά άτομα, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης. Έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων που φέρονται να ήταν μαζί με τους τρεις ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί.

Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ στη συνέχεια τα άτομα μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, βρίσκεται σε δάσος και μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος. Έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων που φέρονται να ήταν μαζί με τους τρεις ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τρία άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, λίγο πριν από τις 05:30, από φρέαρ, βάθους περίπου οκτώ μέτρων, στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης. Στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο “Θριάσιο” νοσοκομείo κι εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό, ενώ για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Όπως μεταδόθηκε πριν από λίγη ώρα από το OpenTV το φρεάτιο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή και οι έρευνες της αστυνομίας για τα τρία άτομα ξεκίνησαν μετά από πληροφορία που έφτασε στην ΕΛΑΣ, για τους τρεις που αγνοούνταν, με γεωγραφικά δεδομένα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δ.Κ. και opentv.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Απίστευτη τραγωδία με τρεις νεκρούς σε πηγάδι στην Αττική. Τρεις άνδρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από ένα φρεάτιο, βάθους 8 μέτρων στη δασική περιοχή Φλόγα της Βαρυμπομπής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, με συνολικά 12 πυροσβέστες, ανασύρθηκαν τελικά νεκροί. Η αστυνομία προσήγαγε επίσης τρία άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά χθες το βράδυ.
Οι αρχές ήδη ερευνούν την υπόθεση, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν τους τρεις άνδρες να κατέβουν στο πηγάδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παρέα που κάτι έψαχναν στο σημείο.

Κανένας νέος θάνατος από κορωναϊό στην Ελλάδα την Τετάρτη: 57 κρούσματα, η κατανομή τους

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ert.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

Κανένας νέος θάνατος από κορωναϊό στην Ελλάδα την Τετάρτη: 57 κρούσματα, η κατανομή τους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: