Τουρκική προπαγάνδα: Απόφαση-σκάνδαλο το κλείσιμο του μουσείου Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, λέει το CNN Turk

Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα για το κλείσιμο του μουσείου Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Photo via Twitter, T.C. Selanik Başkonsolosluğu @SelanikBaskonsoloslugu




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Για σκανδαλώδεις αποφάσεις της Ελλάδας, τολμά να κάνει λόγο το CNN TURK, μία ημέρα μετά την μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία. 

Επικαλούμενο ρεπορτάζ  του Furkan Haykır από την εφημερίδα Sabah. , αναφέρει πως “Ταυτόχρονα με την πρώτη προσευχή της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αγία Σοφία, το μουσέιο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έκλεισε για επίσκεψη για τρεις μέρες με βάση την κατ ‘οίκον φροντίδα στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση συνέπεσε με την πρώτη προσευχή της Παρασκευής που έγινε στην Αγία Σοφία. Από την άλλη πλευρά, διοργανώθηκαν διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε πολλές πόλεις με το κάλεσμα των εκκλησιών, ιδίως της Κομοτηνής, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας”.

Κάνει λόγο μάλιστα για απόφαση σκάνδαλο της Ελλάδας, τη στιγμή που το ίδιο το τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε επίσημα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι το μουσείο θα παραμείνει κλειστό από την Παρασκευή 24 Ιουλίου και για τρεις ημέρες, για εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΟΣΜΟΣ

Κλειστό το μουσείο Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, ημέρα ιεροσυλίας στην Αγία Σοφία

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: