Νέα επική ανατροπή από τον Τσιτσιπά στο Ultimate Tennis Championship: Πρώτος στους ομίλους [video]

Ο Έλληνας τενίστας για δεύτερο συνεχόμενο ματς βρέθηκε πίσω 2-0, καθώς παρουσιάστηκε χαλαρός στο ξεκίνημα, αλλά ακολούθησε μια στιγμή «έκρηξης» του Μουτέ! Photo via video Twitter, UTS | Ultimate Tennis Showdown @UTShowdown




Με ανατροπή για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-2 σετ τον Κορεντάν Μουτέ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων του Ultimate Tennis Championship.

Ο Έλληνας τενίστας για δεύτερο συνεχόμενο ματς βρέθηκε πίσω 2-0, καθώς παρουσιάστηκε χαλαρός στο ξεκίνημα, αλλά ακολούθησε μια στιγμή «έκρηξης» του Μουτέ!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου, o Γάλλος τενίστας μίλησε σε έντονο ύφος προς τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολου, ενοχλημένος που ο τελευταίος έδινε συμβουλές στον Έλληνα τενίστα πριν σερβίρει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από τον Μουτέ να ηρεμήσει και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ο εκνευρισμός του Μουτέ ήταν κάτι που… αξιοποίησε ο Τσιτσιπάς για να επιστρέψει και να αναδειχτεί νικητής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε για τέταρτη φορά ματς στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου (10-16, 11-13, 15-11, 19-5, 3-1) έφτασε τις επτά νίκες σε οκτώ ματς και είναι ο τενίστας που τερματίζει πρώτος τη φάση των ομίλων του UTS. Η «μάχη» του νεαρού Έλληνα τενίστα στη νοκ άουτ φάση αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή (12/7).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις των Μπακς λόγω κορωναϊού: Σε αναμονή αποτελεσμάτων για κρούσματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: