6.718 κρούσματα κορωναϊού και 176 θάνατοι καταγράφηκαν στη Ρωσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Άνθρωποι, που φορούν μάσκες προσώπου για προστασία από λοίμωξη από κοροναϊό, στέκονται μπροστά σε μια ψηφιακή πλακέτα που εμφανίζει προκαταρκτικά αποτελέσματα σε ρωσικές περιοχές της εθνικής ψηφοφορίας για τροποποιήσεις του ρωσικού Συντάγματος. EPA, YURI KOCHETKOV
Στη Ρωσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 6.718 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ συνολικά τα κρούσματα ανήλθαν στις 667.883, ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο πέθαναν 176 άτομα, ενώ συνολικά από τότε που άρχισε η πανδημία έχουν πεθάνει 9.859 άτομα. Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 1,48% του συνόλου των καταγεγραμμένων κρουσμάτων.

Ο δείκτης μεταδοτικότητας του κορονοϊού στη Ρωσία ήταν σήμερα 0,98 και 0,87 στη Μόσχα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πρακτορείου TASS, που βασίστηκαν σε δεδομένα της επιτροπής αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ο δείκτης μεταδοτικότητας σε όλη τη χώρα δεν υπερβαίνει τη μονάδα (1) από τις 16 Ιουνίου και στη Μόσχα από τις 4 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από TASS via ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

 

Για “τρομοκρατία” καταδικάστηκαν 5 ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal