“Βοηθήστε να βρεθεί η Μαρκέλλα”: Συγκλονίζει η μητέρα της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη [videos]

Πηγή: “To χαμόγελο του παιδιού”




Χωρίς σταματημό αλλά και χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι οι έρευνες της αστυνομίας και εθελοντών για τον εντοπισμό του 10χρονου κοριτσιού που αναζητείται από χτες στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση Μαρκέλλας Βεράμη από την Τούμπα συναγερμός σήμανε στην Άμεση Δράση και το σήμα προς όλους μεταδόθηκε αμέσως στις μονάδες της ΕΛΑΣ, “χτενίζοντας” την περιοχή ευρύτερα.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του thestival.gr sημείο εκκίνησης των ερευνών ήταν η οδός Καισαρείας, όπου εθεάθη για τελευταία φορά η ανήλικη. Δημοτικοί αστυνομικοί όργωσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης και το παραλιακό μέτωπο. Η ανάρτηση του αδερφού της στο facebook κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης για να βρεθεί η 10χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα Οι γονείς της Μαρκέλλας παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα όλη τη νύχτα περιμένοντας με αγνωνίαα ένα νέο για το που βρίσκεται η κόρη τους. Η Μαρκέλλα είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της κυρίας Δήμητρας. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μίλησε στο thestival για την “πεταλουδίτσα” της. “Κάθε φορά που γύριζε από το σχολείο την ρωτούσα: πως πέρασες πεταλουδίτσα μου. Δεν θα έφευγε ποτέ χωρίς να μου το πει. Κάποιος την ξεγέλασε. Θέλω να βρεθεί το κορίτσι μου. Έχω πίστη στον Θεό και ελπίζω ότι θα βρεθεί” σχολίασε η 51χρονη γυναίκα και πρόσθεσε: “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που βγήκαν από το σπίτι τους και έψαξαν για το παιδί μου. Το παιδί μου είναι τώρα και παιδί όλου του κόσμου. Βοηθήστε να βρεθεί η Μαρκέλλα”.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Τάσου Ασλανίδη στο thestival.gr η Μαρκέλλα αποχώρησε από το 101ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για να μεταβεί στο σπίτι της, στην οδό Καισαρείας, σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων. Τη συνόδευε ένας συμμαθητής της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο ανήλικος που ήταν μαζί της, τη στιγμή που αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι. Ο ανήλικος την ακολούθησε για λίγα μέτρα, όμως, μετά σταμάτησε γιατί φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από την γυναίκα.

Δείτε τί λέει ο πατέρας της εξαφανισμένης ΕΔΩ

Με πληροφορίες από το thestival.gr και άλλες πηγές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: