Τραγωδία στη Λαμία: 42χρονος πυροσβέστης έβαλε τέλος στη ζωή του με αλυσοπρίονο!

Στιγμιότυπο από το βίντεο του lamiareport.gr και τον τόπο της τραγωδίας στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία Λαμίας. Photo via Youtube




Σοκ στη Λαμία από την τραγωδία με 42χρονο πυροσβέστη και τον ακαριαίο θάνατό του με αλυσοπρίονο.

Το ασύλληπτο τραγικό γεγονός έγινε σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του 42χρονος πυροσβέστης, κατά τη διάρκεια περιπολίας σήμερα στο δασάκι του Προφήτη Ηλία Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr ο 42χρονος πήρε ένα αλυσοπρίονο και μπροστά τα μάτια του συναδέλφου του έκοψε την καρωτίδα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το απόγευμα ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει. Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του!Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

Μόλις 4 τα νέα κρούσματα και κανένας θάνατος από τον κορωναϊό σήμερα στην Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: