Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό 15χρονο αγόρι από αεροβόλο, γιος πολύτεκνου παπά

File Photo: Aσθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό έσπευσαν στο σηεμίο και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. @amna_news




Δεν το χωράει ανθρώπου νους για το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι στα Τρίκαλα χτες το βράδυ.

Η ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο έγινε χτες το βράδυ στην Θεόπετρα της Καλαμπάκας όταν ένας 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από βολίδα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalaola.gr ο μικρός έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού και κάτω από άγνωστες συνθήκες δέχτηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε από χωριό της Καλαμπάκας στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και ενώ σχεδιαζόταν η διακομιδή του στη Λάρισα, τελικά υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο 15χρονος ήταν, γιος πολύτεκνης οικογένειας-με εφτά παιδιά- και ενός εκ των καλυτέρων κληρικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, ανθρώπου της προσευχής και της καλής διακονίας, πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος.

Σύμφωνα με το ethnos.gr η Αστυνομία περιμένει τις καταθέσεις, που θα ληφθούν με την βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων, για να σχηματίσει την εικόνα του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από trikalaola.grtrikalavoice.gr ,  ethnos.gr κι άλλα ΜΜΕ

Και νέος πρωινός σεισμός 4,7 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βορειοανατολικά της Ρόδου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: