Στη Σαντορίνη το Σάββατο ο Μητσοτάκης: Για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

File Photo: Ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας πριν λίγο ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί.

«Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Σαντορίνη, ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι «αυτό το τριήμερο που πέρασε δεν ήταν μόνο το πρόστιμο και οι κυρώσεις σε γνωστό χώρο διασκέδασης στη Μύκονο αλλά και η διενέργεια 259 ελέγχων σε Αττική και Θεσσαλονίκη οι οποίοι κατέγραψαν 54 παραβάσεις και επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 24.600 ευρώ. Καθώς η χώρα ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο για το ολοκληρωμένο σχέδιο θωράκισης του τουρισμού μας από πιθανά εισαγόμενα κρούσματα του κορωναϊού θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα λεπτομερείς ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας».

Και τόνισε: «Ξέρουμε όλοι – και θέλουμε να το ξέρουν και οι επισκέπτες μας – ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι ίδιο με το περσινό. Θα συνδυάζει τη λογική που επιβάλλουν οι καιροί, με το αίσθημα της ευτυχίας. Και αυτό το μήνυμα στέλνουμε στον κόσμο με την καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό και το ελληνικό καλοκαίρι».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε, λέει ο Πέτσας: Έχουμε ακόμη δρόμο προς τη νέα κανονικότητα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: