Σοκ στη Ζάκυνθο: Εν ψυχρώ εκτέλεση γυναίκας – επιχειρηματία, ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες

File Photo: @amna_news




Νεκρή από σφαίρες αγνώστων δραστών έπεσε πριν λίγη ώρα, στη περιοχή της Λιθακιάς Ζακύνθου, γυναίκα συνεπιβάτης σε μηχανή, ενώ  τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός – σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Σώστη.

Λίγα μέτρα πριν, μια άλλη μηχανή τους πλησίασε και οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν κατά του ζευγαριού. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρή η γυναίκα, ενώ τραυματίστηκε ο σύζυγός της.

Μεγάλο κλιμάκιο αστυνομικών βρίσκεται στην περιοχή, που ψάχνει στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης κατά των δύο ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, οι δυο δράστες φορούσαν στολές αστυνομικών με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλησίασαν με μοτοσικλέτα το ζευγάρι.

Χωρίς να προηγηθεί κάποια συνομιλία, άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο. Αμέσως μετά, οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους.

Ο άνδρας, ηλικίας 53 ετών, κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει 3 σφαίρες στο σώμα του. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.

Ήδη, αναζητώνται τα πιθανά κίνητρα των δραστών και οι έρευνες στρέφονται σε υποθέσεις από το παρελθόν του 53χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, και ΕΡΤ
Ζάκυνθος, Ελλάδα

Αυξάνεται στο 65% χωρητικότητας ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε συγκοινωνίες και ΚΤΕΛ

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: