Δύο στα δύο για τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την επανέναρξη της Premier League: «Πεντάρα» στην Μπέρνλι

Ο Μπερνάρντο Σίλβα (Ρ) της Μάντσεστερ Σίτι σε δράση εναντίον του Άσλεϊ Γουέστγουντ της Μπέρνλι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, 22 Ιουνίου 2020. EPA , Shaun Botterill, NMC




Δύο στα δύο για την Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχαντ» μετά την επανέναρξη της Premier League και, μάλιστα, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μετά το 3-0 επί της Άρσεναλ σε εξ αναβολής ματς, οι «πολίτες» διέλυσαν και την Μπέρνλι με 5-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 30ής αγωνιστικής.

Ο 20χρονος Άγγλος μέσος, Φιλ Φόντεν, έχει ξεκινήσει πολύ «ζεστός» μετά την πολύμηνη διακοπής της σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αφού έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με τους «κανονιέρηδες», πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο αποψινό ματς, όσα και ο Μαχρέζ.

Η… πελατειακή σχέση της Σίτι με την Μπέρνλι συνεχίστηκε, καθώς την τελευταία φορά που απέδρασαν οι φιλοξενούμενοι με «διπλό» από το Μάντσεστερ ήταν το 1963! Εκτοτε οι «πολίτες» μετρούν (με την αποψινή) 10 νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα. Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επέκτεινε το το αήττητο στο «σπίτι» της σε 7 αγώνες (6 νίκες, μία ισοπαλία), ενώ σε όλα τα ματς που έδωσε σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τρέχει για να προλάβει τον ημιτελικό με τον Άρη ο Μπακάκης: Έκανε ατομικό πρόγραμμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: