Με παρέμβαση της ΕΛΑΣ (!), “μπήκαν” οι αποστάσεις ασφαλείας στις ουρές στη ΔΕΗ στην Αθήνα [photoes]

Αστυνομικοί ζητούν από τον κόσμο που περιμένει έξω από κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας να τηρεί τις αποστάσεις , Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Μεγάλη ήταν η ουρά του κόσμου που σχηματίστηκε από το πρωί στο κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Σε σχετική… τάξη μπήκε από την ΕΛΑΣ η κατάσταση στο κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου με τις ουρές των καταναλωτών.

Αστυνομικοί της Ομάδας “ΔΙΑΣ” λίγο πριν από τις 9 μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας και με παραινέσεις και συμβουλές αποσυμφόρησαν σε αρκετά μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Απίστευτες ουρές σήμερα 11/5 στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα και χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΛΑΣ, ώστε να εφαρμοστούν οι αποστάσεις ασφαλείας. Photo via OPEN TV.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του OPEN TV, καθοριστική σημασίας ενέργεια ήταν ο ακόμη ενεργότερος ρόλος των υπαλλήλων της ΔΕΗ που υποδέχονταν τους καταναλωτές, καταγράφοντας ακόμη κι εκτός του καταστήματος τα αιτήματα των καταναλωτών, δημιουργώντας και τις αντίστοιχες ουρές.

Ο αριθμός των καταναλωτών παραμένει υψηλός, ωστόσο οι αποστάσεις ασφαλείας άρχισαν να τηρούνται.


Απίστευτες ουρές σήμερα 11/5 στα γραφεία της ΔΕΗ. Photo via OPEN TV

Με πληροφορίες από OPEN TV

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σε άλλες εποχές παραπέμπουν οι σημερινές πρωινές εικόνες από τα καταστήματα της ΔΕΗ στην Αθήνα.

Ουρές εκατοντάδων μέτρων σχημάτισαν από τα ξημερώματα καταναλωτές που περίμεναν στην οδό Αριστείδου, στα γραφεία της ΔΕΗ, προκειμένου να πληρώσουν λογαριασμούς ή να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες με την επιχείρηση.

Η δεύτερη φάση χαλάρωσης των μέτρων που άρχισε σήμερα, χαρακτηρίστηκε με εικόνες μακριά από τα προτεινόμετρα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για την υγιεινή και ασφάλεια από τον κορωναίο, αφού οι συστάσεις για αποστάσεις ασφαλείας, όπως μεταδόθηκαν κι από το OPEN TV, πήγαν… περίπατο.


File Photo: Απίστευτες ουρές σήμερα 11/5 στα γραφεία της ΔΕΗ. Photo via OPEN TV

Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το OPEN TV και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ντόρας Κουτροκόη καταγράφηκαν οι εικόνες με τον απίστευτο συνωστισμό και συγχρωτισμό των καταναλώτων, κατά… φάλαγγα, χωρίς τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Ωστόσο, σύμφωνα και με τα μέτρα που πρόβλεπονταν στο εσωτερικό του καταστήματος είναι σε μικρότερο βαθμό ο συγχρωτισμός, καθώς δεν επίτρέπεται απεριόριστος αριθμός εντός.

Στην εκπομπή απάντησε για την κατάσταση η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΔΕΗ Σοφία Δήμτσα που όπως είπε “δεν κινδυνεύει κάποιος από τους καταναλωτές με διακοπή ρεύματος για λίγες μέρες. Αυτοί που κινδυνεύουν είναι οι στρατηγικά κακοπληρωτές”. Η ίδια επισήμανε επίσης πως έχουν προβλεφθεί όλα τα μέτρα ασφάλεια καθώς κύριο μέλημα της ΔΕΗ είναι η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών.

Επίσης η κ. Δήμτσα ανέφερε πως η ΔΕΗ έχει επεκτείνει τα ωράρια τηελφωνικής εξυπηρέτησης και πλέον μπορούν οι καταναλωτές να καλούν από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και οι πληρωμές μπορούν να γίνονται, όπως είναι γνωστό, ηλεκτρονικά. Σε ερώτηση σχετικά με τις τηλεφωνικές χρεώσεις, ανέφερε πως αυτές γίνονται ανάλογα με τον τηλεφωνικό πάροχο του καθενός, ενώ σημείωσε πως υπάρχει η δυνατότητα να τους καλεί πίσω η ΔΕΗ.

Με πληροφορίες από το OPEN TV

Επανεκκίνηση της οικονομίας: Επαναλειτουργούν από σήμερα 66.010 λιανεμπορικές και άλλες επιχειρήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: