«Φωτεινό παράδειγμα» το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων της Κύπρου, λέει ο Νίκος Χριστοδουλίδης (video)

Το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων της Κύπρου. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Στις προσπάθειες του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων για αντιμετώπιση της των συνεπειών της κρίσης του κορωνοϊού αναφέρεται ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάνοντας λόγο για «φωτεινό παράδειγμα».

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών γράφει:

«Κάθε κρίση είναι εξ ορισμού οδυνηρή και απευκταία. Από την αντιμετώπιση της όμως θα κριθεί αν θα βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί, ανθρώπινοι, ενωμένοι. Τα στελέχη του ΕΚΔΚ αποτελούν άλλο ένα φωτεινό παράδειγμα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Συνεχίζουμε».

Την ανάρτηση συνοδεύει και σχετικό βίντεο:

Πραγματοποιήθηκε χθες, στις 19.00 ώρα Κύπρου, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών, διαδικτυακή συναυλία της ορχήστρας Παύλου Μιχαηλίδη που απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες της Κύπρου, με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η συναυλία διοργανώθηκε για τις πέραν των 20 χιλιάδων Κύπριων και ξένων με νόμιμη διαμονή στην Κύπρο, οι οποίοι βρέθηκαν στο εξωτερικό εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μεταδόθηκε ζωντανά (Live Streaming) μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Εξωτερικών connect2cy.

Ο Δρ Καραγιάννης λέει ότι “θα πάρει λίγο παραπάνω μέχρι να δούμε μηδενικά κρούσματα” στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: