Πληρωμή μέσω τηλεφώνου και χωρίς PIN για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ: Στο 11770

File Photo. Τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin, θα μπορούν οι πελάτες της ΔΕΗ να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης των συναλλαγών για τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή των λογαριασμών θα γίνεται τηλεφωνικά στο 11770 με την εξής διαδικασία: με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εκ νέου συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της ΕΕ για τον covid-19: Ψηφίζει τα μέτρα της Κομισιόν το Ευρωκοινοβούλιο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: