Συγκινητικό βίντεο συμπαράστασης του δημάρχου Λειψών στους Ιταλούς φίλους του νησιού, για τον κορωναϊό [video]

Το video συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων Ιταλών φίλων και εν δυνάμει ταξιδιωτών. Photo via Facebook, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ




Διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος στους Ιταλούς φίλους του νησιού με video στο facebook.

Με σημείο αναφοράς τους στενούς πολυετείς δεσμούς που ενώνουν τους Ιταλούς με τον μαγευτικό παράδεισο των Δωδεκανήσων, εκφράζεται με ένα σύντομο video διάρκειας ενός λεπτού στα Ιταλικά, εκ μέρους όλων των κατοίκων των Λειψών, η συμπόνια για τα θύματα που θρηνεί ο γείτονας λαός.

«Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, επιφυλασσόμαστε να σας κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά. Μέχρι τότε παραμείνετε ασφαλείς!» τονίζει χαρακτηριστικά στο τέλος του video ο κ. Μάγγος. Το video συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων Ιταλών φίλων και εν δυνάμει ταξιδιωτών.

Η βίντεο- δήλωση συμπαράστασης https://youtu.be/BEIhL-6Bzj0 εστάλη ταυτόχρονα σε όσους Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το νησί της θεάς Καλυψούς, προκαλώντας την ενθουσιώδη και συγκινητική αποδοχή τους. Μεταξύ άλλων, το video αναρτήθηκε και στο My Greek Salad, ένα από τα δημοφιλέστερα ταξιδιωτικά blogs της Ιταλίας με χιλιάδες ταξιδιώτες να τo παρακολουθούν τακτικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θραύση τα είδη γυμναστικής στο ίντερνετ: “Εξαφανίστηκαν” βαράκια και στρώματα από την αγορά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: