Ειδικοί με σκυλιά ερευνούν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μετά τα τηλεφωνήματα για βόμβες

File Photo: Τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Photo: HJ




Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έλεγχοι της αστυνομίας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών, ύστερα από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έγιναν σε γραφεία εφημερίδας και ενημερωτικής ιστοσελίδας στην Αθήνα.

Τα τηλεφωνήματα έγιναν νωρίτερα στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του ιστότοπου «zougla.gr», ενώ και στις δυο περιπτώσεις ο άγνωστος που κάλεσε ανέφερε ότι οι μηχανισμοί θα εκραγούν στις 10 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι.

Κατόπιν αυτών μετέβησαν στο δικαστικό μέγαρο αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και πραγματοποιούν ελέγχους, ενώ ζητήθηκε από υπαλλήλους, διαδίκους, δικηγόρους και δικαστικούς λειτουργούς να βγουν από το κτίριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ /Στ. Τ.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκκενώθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν αποκλείσει τον χώρο και ενισχύονται από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άγνωστος τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και προειδοποίησε για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της efsyn.gr λίγο μετά τις 07.00 σήμερα το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και προειδοποίησε για την ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης που θα ενεργοποιηθούν στις 10.00 και στις 12.00.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα άγνωστος ανέφερε στο τηλεφώνημα πως «ο αγώνας τώρα ξεκινάει».

Περισσότερα σε λίγο.

Ασυνόδευτους ανηλίκους από καταυλισμούς υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα θα πάρει η Κροατία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: