Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή με δηλητήριο οχιάς κατά του κορωναϊού: Κάποιος να τον μαζέψει [βίντεο]

Ερευνώνται καταγγελίες για προβολή παρόμοιων εκπομπών και σε άλλους σταθμούς. Photo via alert tv




Δυστυχώς, ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένα φαινόμενο της εποχής μας. Θα πείτε υπάρχουν κι αλλού πολιτικοί με ακραίες απόψεις, δεν είναι ο μόνος. Σωστά, αλλά όταν συνδυάζονται οι απόψεις αυτές και το κοινό που δημιουργούν με το κέρδος των τηλεπωλήσεων τότε τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται.

Γιατί όσο πουλάει βιβλία ή άλλα προϊόντα -ακόμη και επιστολές του Ιησού- που δεν χρειάζονται ειδική άδεια- βλάπτει μόνο όσους τον πιστεύουν.

Όταν όμως ισχυρίζεται ότι με την αλοιφή που πουλάει δεν πρέπει να φοβάσαι τον κορωναϊό και ότι αυτή σκοτώνει το συγκεκριμένο μικρόβιο αλλά και κάθε άλλο μικρόβιο και βακτήριο τότε τα πράγματα σοβαρεύουν.

Το νέο «προϊόν» που λανσάρει στο πιστό του κοινό είναι η αλοιφή «Βυζαντινόν» που περιέχει μεταξύ άλλων δηλητήριο οχιάς και μέδουσας.

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχει την ίδια επιτυχία με τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού που είχε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σίγουρα όμως αυτά που λέει για να τη διαφημίσει είναι τουλάχιστον Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει μια αξιοσημείωτη μέθοδο για να… ζαλίζει το κοινό του. Ξεκινάει με μια πολιτική ανάλυση, προπαγανδίζει τις απόψεις και το κόμμα του και κάποια στιγμή εκεί που ο τηλεθεατής έχει χαλαρώσει με ένα μαγικό τρόπο αλλάζει θέμα και μπαίνει στο ψαχνό: τις τηλεπωλήσεις.

Υπάρχουν, λιγότερο ή περισσότερο, διάφοροι αφελείς που μπορεί να πάρουν τα λόγια του τοις μετρητοίς, όπως τα χρήματα που θα πληρώσουν για τις αλοιφές και να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξουν οι ιοί.

Και αυτό όχι μόνο δεν είναι καλό αλλά είναι και επικίνδυνο.

Π.Ζ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 31:00 και μετά:

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: