Κορωναϊός: 20 οι νεκροί στην Ελλάδα, 48 νέα κρούσματα – συνολικά 743

File Photo: Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας μιλάει στην συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωναϊού, στο υπουργείο Υγείας. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τα νέα κρούσματα του κορωναϊού στην Ελλάδα, τα οποία φτάνουν τα 48,ανακοίνωσε σήμερα 24 Μαρτίου, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του υπουργείου Υγείας, στις 18:00.

Με τις νέες περιπτώσεις κορωναϊού, τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας φτάνουν τα 743. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νεκροί από τον ιό φτάνουν τους 20 .

Συνολικά, 134 άνθρωποι νοσηλεύονται σήμερα και στην η πλειοψηφία τους είναι άνδρες. Όπως είπε ο κ.Τσιόδρας, 45 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία 68 έτη, ενώ και εδώ οι περισσότεροι είναι άνδρες. Η αύξηση αυτή των 10 ασθενών δείχνει και στοιχεία από προηγούμενες μέρες. Η διασωλήνωση είναι πολύ σημαντική και αυξάνει την δυνατότητα επιβίωσης.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι η μέση ηλικία των  θανόντων είναι 75 έτη. 14 άνδρες και 6 γυναίκες όλοι με κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ανεβαίνει η λίστα των θυμάτων του κορωναϊού: Στους 19 συνολικά-Κατέληξε 64χρονος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: