Η πρώτη ψηφιακή ημερίδα για τον κορωναϊό διοργανώνεται από την ΕΕΝΕ: Συνδεθείτε Live

H «κορώνα» του ιού, απ’ όπου πήρε και το όνομά του. photo via @HashemGhaili




Η πρώτη ψηφιακή ημερίδα με θέμα «Πανδημίες & Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η περίπτωση του Κορωνοϊού», πραγματοποιείται σήμερα από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν συνδεόμενοι στο https://www.livemedia.gr/corona20.

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Ε.ΕΝ.Ε με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ), με την επιστημονική υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Μέσα από την δίωρη διαδικτυακή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ ειδικών επιστημόνων της υγείας, οικονομολόγων, διεθνολόγων και επιχειρηματιών θα αξιολογηθεί η υφιστάμενη κατάσταση και θα εκτιμηθεί η πορεία της εξέλιξής της. Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, και το μέλος της Ένωσης, κ. Γιώργος Λαμπρινός.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προτάσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνεπειών της στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, με σαφή καθορισμό του εξελισσόμενου και ευμετάβλητου γεωπολιτικού τοπίου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: