Επέστρεψε στην πατρίδα πιο δυνατός ο Παναγιώτης-Ραφαήλ και στέλνει μήνυμα για το “Μένουμε Σπίτι” [video]

Στην Ελλάδα πλέον ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ μετά από τη θεραπεία του στην Αμερική. Photo via Facebook, Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ




Περισσότερο δυνατός επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από περίπου τέσσερις μήνες στην Αμερική ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του.

“Επιστρέψαμε από Αμερική την Κυριακή. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έχει δυναμώσει πάρα πολύ μετά από τη θεραπεία”, λέει γεμάτος συγκίνηση ο πατέρας του, σε βίντεο που ανέβασε η οικογένεια στο Facebook, προκειμένου να ενημερώσει για την επιστροφή τους στην πατρίδα, αλλά και να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Οι γονείς του μικρού, αναφέρθηκαν στην κρίση του κορωναϊού και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τις ευπαθείς ομάδας, μιας που ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ανήκει σε αυτές.

“Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο, πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή”, λέει η μητέρα του και προσθέτει: “Οι ευπαθείς ομάδες είναι πολλές, γι αυτό μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας”.

Το δικό του μήνυμα για το “Μένουμε σπίτι” από τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Photo via Facebook, Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Hellas Journal, με πληροφορίες από Facebook

Δεν είναι κανείς άτρωτος, προειδοποιεί ο Τσιόδρας: 22 νεκροί, 78 νέα κρούσματα κορονοϊού, 821 συνολικά στην Ελλάδα:

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: