29ος νεκρός από τον κορωναϊό στην Ελλάδα: 89χρονος κατέληξε τη νύχτα στο νοσοκομείο Καστοριάς

Πεζός περπατάει στo άδειo από κόσμο κέντρο της Αθήνας, στα πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορωναϊό. Η χώρα μας μετράει ήδη 29 νεκρούς, με τελευταίο θύμα τον ηλικιωμένο στην Καστοριά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ 100,3 σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος ανέφερε πως ο άτυχος άνδρας που υπέκυψε στο νοσοκομείο ήταν ηλικίας 89 ετών νεφροπαθής.

Ο ίδιος έκανε έκκληση για την ενίσχυση της πόλης απέναντι στον κορωναϊό λέγοντας πως η Καστοριά είναι μία εβδομάδα πιο μπροστά από την Αττική σε ό,τι αφορά στη διασπορά του ιού και υπάρχει μεγάλος φόβος για την ανεξέλεγκτη εξάπλωσή του στον πληθυσμό.

Επίσης ο κ. Σαββόπουλος τόνισε πως από τους 39 ασθενείς που επιβεβαιώθηκαν με το κορωναϊό, οι 25 κατευθύνθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε περισσότερα κι άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με πληροφορίες από το ΣΚΑΪ 100,3

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κατέληξε τη νύχτα ένας 89χρονος νεφροπαθής στο νοσοκομείο της Καστοριάς ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων από τον κορωναϊό στη χώρα μας στους 29.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ o άτυχος άνδρας, είχε προβλήματα υγείας και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και τη χορήγηση αντιικού φαρμάκου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους τους και προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται πως ο ηλικιωμένος είναι ο τέταρτος νεκρός που χάνει τη μάχη από τον κορωναϊό στην ακριτική πόλη των 13.500 κατοίκων.

Χαρδαλιάς: Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: