Σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στην Ομόνοια κατόπιν… εορτής: Περισσότερες από 20 προσαγωγές

Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης μετά τη χθεσινή άγρια συμπλοκή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Αφγανών με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του , Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. . ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Περισσότερες από είκοσι προσαγωγές έχουν γίνει έως τώρα στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Ομόνοιας και κυρίως στην οδό Μενάνδρου, όπου χθες το μεσημέρι σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Αφγανών με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του. Παράλληλα, τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία και άλλα άτομα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μην συλληφθούν.

Υπενθυμίζεται, ότι στη συμπλοκή, που οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και αναζητούνται, ενώ πραγματοποιούνται δεκάδες έλεγχοι αυτή την ώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ομόνοια μετά την χθεσινή άγρια συμπλοκή αλλοδαπών

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal