Σήμερα η μάχη των Δημοκρατικών στην Αϊόβα, στο «Super Βowl» της αναμέτρησης

File Photo: Ο Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς και ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. EPA/CRAIG LASSIG
Οι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος συμμετέχουν σήμερα στις πρώτες προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν απόψε στην Αϊόβα, καθώς στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποίησαν τις προεκλογικές τους εκστρατείες στην αναφερόμενη Πολιτεία.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία μάχη μεταξύ των πρώτων επί του συνόλου των 11 διεκδικητών που επιθυμούν να βρεθούν απέναντι στον πρόεδρο Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο ανεξάρτητος Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς και ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον διεκδικώντας την πρώτη θέση, με την Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Ελίζαμπεθ Γουόρεν και τον πρώην δήμαρχο του Σάουθ Μπεντ (Ιντιάνα) Πέτε Μπούτιτζετζ να τους ακολουθούν.

“Θα το έλεγα το Super Bowl (πρωτάθλημα) των προεκλογικών εκστρατειών, δήλωσε η Γερουσιαστής Έϊμι Κλόμπουτσαρ, τα ποσοστά της οποίας ενισχύονται κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ενα παρατσούκλι για κάθε αντίπαλο από Τραμπ: Ο κομμουνιστής, η παραμυθού, ο κοιμήσης κι ο κοντός…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal