Δευτέρα βράδυ θα καταθέσει η «Αικατερίνη Κελέση» που εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ για τη Novartis

File Photo: Τηλεοπτικά συνεργεία στημένα στην είσοδο της ΓΑΔΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προστατευόμενη μάρτυρας της υπόθεσης Novartis «Αικατερίνη Κελέση».

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:30 αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα θα καταθέσει ο επίσης προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως η προστατευόμενη μάρτυρας με το κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση» εμφανίστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για τη NOVARTIS.

Περισσότερα σε λίγο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα προστασίας μαρτύρων φαίρεται να είναι, όπως δημοσιεύει το skai.gr, η προστατευόμενη μάρτυρας με κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση».

Οι συνεννοήσεις γίνονται προκειμένου να προσδιοριστεί αφενός η ημερομηνία αφετέρου ο τρόπος που θα εξεταστεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η “Κελέση” για την υπόθεση Novartis.

Όπως αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, πριν από λίγες μέρες σε δήλωσή της η «Κελέση» είχε πει: «Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Πάντως επισημαίνεται πως για την «Κελέση» αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής και κλήτευση για την ημέρα και την ώρα που θα καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής. 

Οι πληροφορίες επίσης συγκλίνουν στο ότι, όπως και στην περίπτωση του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη», η «Αικατερίνη Κελέση» θα καταθέσει με τεχνητά μέσα, εφόσον επιθυμεί.

Με πληροφορίες από skai.gr

Βενιζέλος για προστατευόμενους μάρτυρες στη Novartis: Κινούμαστε μεταξύ Ιονέσκο και Κάφκα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: