Για πρώτη φορά στην Κύπρο, εκδήλωση-έκθεση, που αναφέρεται στους κλάδους πετρελαίου και φυσικού αερίου

Για πρώτη φορά στην Κύπρο η πλήρης εκδήλωση (έκθεση και συνέδριο) αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που αναφέρεται στους κλάδους του πετρελαίου και του φυσικού αερίου με τίτλο EMC 2020 – EASTERN MEDΙTERRANEAN OFFSHORE CONFERENCE & EXHIBITION. Η φωτογραφία δόθηκε από τους οργανωτές




Η Ελληνική εταιρεία ROTA Exhibitions Greece και η International Exhibition Services (IES) από την Ιταλία, διοργανώνουν το EMC – Eastern Mediterranean Offshore Conference & Exhibition, Που αποτελεί την τρίτη σε σειρά έκδοσης Εκδήλωση μετά τις διεθνώς καθιερωμένες OMC & MOC, που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στην Ραβέννα της Ιταλίας και 20 χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αντίστοιχα.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, λοιπόν, η πλήρης εκδήλωση (έκθεση και συνέδριο ) αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που αναφέρεται στους κλάδους του πετρελαίου και του φυσικού αερίου με τίτλο EMC 2020 – EASTERN MEDΙTERRANEAN OFFSHORE CONFERENCE & EXHIBITION που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 9 Απριλίου 2020στο εκθεσιακό κέντρο EXPO CYPRUS στην Λευκωσία της Κύπρου.

Στην Έκθεση της Εκδήλωσης EMC2020 παρουσιάζονται μεγάλες εταιρείες , που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του φυσικού αερίου και του πετρελαίου στους τομείς έρευνας, εξόρυξης, παραγωγής Ναυτιλίας, μεταφοράς, αποθήκευσης, διανομής, τεχνολογίας ψηφιακού εξοπλισμού και πιστοποίησης.

Συνεχίζοντας με το Συνέδριο της EMC 2020, τοκύριο θέμα είναι : « Οι προοπτικές της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στον Ενεργειακό Τομέα και Η ανάδειξη της Κύπρου ως μείζον ενεργειακός κόμβος στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του συνεδρίου είναι Ρυθμιστικές αρχές, Κυβερνητικοί φορείς, μεγάλες εθνικές και διεθνείς εταιρείες πετρελαίουκαι φυσικού αερίου, παγκόσμια αναγνωρισμένες, που θα συζητήσουν για το ρόλο του φυσικού αερίου και του LNG ως βιώσιμου καυσίμου με αισθητά χαμηλότερο ενεργειακό αποτύπωμα για τον πλανήτη.

Ακόμα θέματα, που θα τεθούν προς συζήτηση, είναι οι μεταφορές φυσικού αερίου, από τα κοιτάσματα της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου προς τις αγορές της Ευρώπης. Τέλος, θα καλυφθούν οι προοπτικές για την ανάπτυξη της Κύπρου ως αειφόρου ενεργειακού κόμβου στην περιοχή.

Το Συνέδριο προσελκύει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και ομιλητών, από τους κορυφαίους φορείς της παγκόσμιας ενεργειακής βιομηχανίας, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Να σημειωθεί ότι η Εκδήλωση (έκθεση και συνέδριο) τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κύπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Αιγίδα: Α. Ε. Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Εθνικός Υποστηρικτής : Cyprus HydrocarbonsCompany / CHC

Υποστηρικτής : Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων/ OEB

Υποστηρικτής : Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου –Ελλάδας / Μέλος του Κυπριακού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Υποστηρικτής : Ιταλό – Κυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο

Υποστηρικτής : Italian Trade Agency

Συνεργάτης : Τεχνολογικό Πανεπιστήμιου Κύπρου

Συνεργάτης : Κέντρο για την Ενεργειακή Έρευνα στην Ανατολική Μεσόγειο για την Ανάπτυξη και την Εκπαίδευση

  • Εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση

Συμμετέχουν εταιρείες από διάφορες χώρες και δύο εθνικά περίπτερα (Ελλάδα, Ιταλία).

Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν είναι :

AYADASONS, AFP Tech, BELSIM, BLUTEK, Cyprus Hydrocarbon Company (CHC), DKC, Euro Gas Systems, FEAC, Gulf Rope & Plastic Products, Hellenic Hydrocarbon Resources Management (HHRM), IESC, ITE, Italian Cypriot Chamber of Commerce, Italian Trade Agency, Management Force, Ministry of Petroleum and, Mineral Resources of Egypt, Newpark, Oceaneering, OW Mena Limited, Pan Marine Petroleum Services, Petroleum Geo Service-PGS, Petrosystem, SAIPEM, Schlumberger, Tiger Rental, M. Danchor, Air Liquide Oil & Gas

  • Συμμετέχοντες στο Συνέδριο

Ανάμεσα στους συνέδρους και ομιλητές είναι στελέχη κ΄ φορείς από τη διεθνή & εγχώρια αγορά όπως :, CHC, DEFA, EGAS, HHRM, Delek Drilling, Repsol, Tharwa CompanyPETROLEUM COMPANY, OGTC, FMC & Energean, PDG, ONESUBSEA, DHL, Eni Spa – HSEQ, CAC, ENIPROGETTI, Oceaneering, Oil & Gas Corrosion, KLC Law, Dana GAS, DP , Lavar Shipping, Gasco, Kwattis, DNV GL, QED Gas, Schlumberger, PGS, TBC, NEN, INTECSEA, MCS, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιου Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: