Σε 28 επεισόδια και 8 πυρκαγιές έτρεξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κύπρου σε μόλις 24 ώρες

File Photo: Το τελευταίο 24ώρο η κυπριακή πυροσβεστική υπηρεσία είχε βαρύ φορτίο με την επέμβασή της σε 28 επεισόδια και 8 πυρκαγιές, ενώ παράλληλα ανταποκρίθηκε σε 17 Ειδικές Εξυπηρετήσεις και δέχτηκε 3 ψευδείς κλήσεις. ΚΥΠΕ
Συνολικά σε 28 επεισόδια και 8 πυρκαγιές, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 22ης Ιανουαρίου μέχρι τις 06.00 της 23ης Ιανουαρίου.

Επίσης, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 Ειδικές Εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ώρα 03.13, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κτήριο το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος λατρείας στην οδό Ελευθερίας, στην παλιά Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένης και υδραυλικής πλατφόρμας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.15.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το περιεχόμενο και η οροφή του χώρου λατρείας. Η οροφή κάηκε ολοσχερώς και κατέρρευσε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει επίσης ότι σε συντονισμό με μέλη της Αστυνομίας έγινε απομάκρυνση ατόμων από γειτνιάζοντα κτήρια τα οποία κινδύνευαν από την πυρκαγιά.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας περιόρισε την πυρκαγιά στο εμπλεκόμενο κτήριο χωρίς τελικά να επηρεαστούν άλλα κτήρια. Επίσης από την πυρκαγιά δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία / Κύπρος

Μεγαλύτερα περιθώρια για αποτελεσματικότερη είσπραξη του ΦΠΑ έχουν Κύπρος, Ελλάδα, λέει ο Scope Ratings

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal