Πιάνει δουλειά από αύριο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος

Στο 78% ανήλθε η προσέλευση στις κάλπες για τις αναπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Αγίας Ναπας, σύμφωνα με τον έφορο εκλογής. ΚΥΠΕ – Δ. ΠΟΥΡΕΚΟΥ




Ξεκινά από αύριο να εργάζεται άοκνα για την Αγία Νάπα, δήλωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος. Σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη Δημάρχου Αγίας Νάπας, ο κ. Ζαννέτος ευχαρίστησε την ανθυποψήφια του Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, καλώντας την να συμπορευθεί μαζί του ως δημοτική σύμβουλος για το καλό της Αγίας Νάπας.

Την κενωθείσα θέση του κ. Ζαννέτου στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Νάπας αναλαμβάνει ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τοφινής.

  • Με 449 ψήφους διαφορά

Ο Χρίστος Ζαννέτου είναι ο νέος Δήμαρχος Αγίας Νάπας μετά τις αναπληρωματικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα για την ανάδειξη νέου δημάρχου. Σύμφωνα με τον έφορο εκλογής Γιώργο Χρυσαφίνη, 1.059 εκλογείς ή ποσοστό 41% ψήφισαν την υποψήφια δήμαρχο Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, ενώ 1.508 ή ποσοστό 59% ψήφισαν τον υποψήφιο δήμαρχο Χρίστο Ζαννέτου.
Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 8, τα άκυρα 26, ενώ 2.567 ήταν έγκυρα ψηφοδέλτια.

  • Στο 78% η προσέλευση στις εκλογές

Στο 78% ανήλθε η προσέλευση μετά το κλείσιμο των καλπών, στις 18.00, για τις αναπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Αγίας Ναπας, σύμφωνα με τον έφορο εκλογής. Όπως είπε, όλα κύλησαν ομαλά, είπε ότι 2.600 εκλογείς, από τις 3.334 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ή ποσοστό 78% άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από αυτούς, οι 360 είναι κοινοτικοί και 2.240 Κύπριοι πολίτες.

ΚΥΠΕ – Δέσποινα Πουρεκου
Αγία Νάπα / Κύπρος

Άνοιξαν οι κάλπες στην Αγία Νάπα για την ανάδειξη του νέου δημάρχου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: