ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για 250 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία

File Photo: Ο οριστικός πίνακας κατάταξης επιτυχόντων ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 22 έως 39 ετών, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση σε φορείς και υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. @amna_news
Αναρτήθηκαν, χθες, 28 Ιανουαρίου 2020, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο οριστικός πίνακας κατάταξης επιτυχόντων ανέργων, ο οριστικός πίνακας κατάταξης επιλαχόντων ανέργων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων ανέργων.

Οι πίνακες αφορούν στο «ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», μετά από σχετική απόφαση του διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη.

  • Ο οριστικός πίνακας κατάταξης επιτυχόντων ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 22 έως 39 ετών, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση σε φορείς και υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως έχουν καθοριστεί, βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 12/2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Οργανισμού, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη σειρά κατάταξής τους και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • – Από το μητρώο τους, μέσω του e-Services IIS, στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.
  • – Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλειομένων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα «ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 250 ανέργων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται να προσέλθουν, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου ανήκει η υπηρεσία τοποθέτησης, προκειμένου να υποδειχθούν. Κατά την προσέλευσή τους και για την έγκαιρη καταβολή των αποδοχών τους, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ωφελούμενο. Τα δικαιολογητικά που αφορούν στον έλεγχο των τυπικών και ειδικών προσόντων πρόσληψης, οι ωφελούμενοι τα προσκομίζουν στους φορείς υποδοχής/υπηρεσίες τοποθέτησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://www.oaed.gr/-/anartese-oristikon-pinakon-katataxes-epitychonton-epilachonton-kai-apokleiomenon-anergon-gia-250-theseis-ergasias-tou-eidikou-programmatos-apascholese

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γ.Μπ.
Αθήνα, Ελλάδα

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός από την ΕΛΑΣ για την πρόσληψη 400 συνοριοφυλάκων στον Έβρο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal