O Αυγενάκης παραμένει στον υπουργικό θώκο αλλά στο “παιχνίδι” μπήκε ο Γεραπετρίτης

File Photo: Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Απομονωμένος από την κυβέρνση φέρεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, διότι όπως όλα δείχνουν του χρεώνεται ότι έφερε την κυβέρνηση σε πολιτικό αδιέξοδο.

Ωστόσο μπορεί να βρίσκεται μάλλον σε “απόσταση” από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ζητήματα, αλλά παραμένει στο υφυπουργείο ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Βέβαια δεν θα ήταν και λογικό να απομακρυνθεί από τη θέση του ένας υφυπουργός επειδή το ζητάει μια ΠΑΕ, ανάφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι στα πέριξ του Μαξίμου, αν και ομολογουμένος τα τελευταία χρόνια η θέση του πολιτικού προϊστάμενου στον αθλητισμό φαντάζει με «ηλεκτρική καρέκλα».

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι πλέον τις συζητήσεις για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ζητήματα τις κάνει ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο εμπνευστής της πρόσφατης τροπολογίας με τον οποίο η κυβέρνηση μετέτρεψε την ποινή του υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών για ομάδες οι οποίες θα κρίνονται ένοχες για παράβαση περί πολυϊδιοκτησίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: