Κοινή διάψευση Γουίλιαμ-Χάρι λίγο πριν από την κρίσιμη σύσκεψη κορυφής στο Σάντριγχαμ

File Photo: Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. EPA, WILL OLIVER
Ως «ψευδές» και «προσβλητικό» απορρίπτουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο για τη μεταξύ τους σχέση.

Εκπρόσωποι του δούκα του Κέμπριτζ και του δούκα του Σάσεξ ανέφεραν: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε βρετανική εφημερίδα με εικασίες για τη σχέση μεταξύ του δούκα του Σάσεξ και του δούκα του Κέμπριτζ. Για αδερφούς που νοιάζονται τόσο βαθιά για θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση εμπρηστικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

Η δήλωση αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, οι οποίοι επικαλούμενοι κύκλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ γράφουν ότι το ζευγάρι «εξωθήθηκε» από τη βασιλική οικογένεια λόγω του «μπούλινγκ» από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος δεν υποδέχθηκε θετικά την έλευση της Μέγκαν Μαρκλ στην οικογένεια και διαρκώς έβαζε εκείνη και τον αδερφό του «στη θέση τους».

Η δήλωση έγινε λίγο πριν από τη σύσκεψη κορυφής που έχει συγκαλέσει στο Σάντριγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η επιθυμία των Σάσεξ να αποστασιοποιηθούν μερικώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πέρα από τους δύο αδερφούς και τη βασίλισσα στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός
Βρετανία/Λονδίνο

Η Ελισάβετ ζήτησε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα για το Megxit

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal