Η αντιτρομοκρατική συνέλαβε τον γνωστό “Τοξοβόλο” και δύο γυναίκες: Είχε εξαφανιστεί από τις φυλακές

Ασύλληπτα μέλη της ομάδας του τοξοβόλου αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. Φωτογραφία μέσω βίντεο του καναλιού ONE




Η συνάδελφος του καναλιού OPEN, Μίνα Καραμήτρου μετέδωσε ότι σε μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στα Εξάρχεια συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άντρας, γνωστός με το όνομα «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Ο άνδρας ήταν δραπέτης κι αναζητείτο. Μια εκ των δύο γυναικών είναι συνεργός της Πόλας Ρούπα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός οπλισμού. Ανάμεσά τους ένα καλασνίκοφ και ένα οπλοπολυβόλο. Η αστυνομικοί τους επιασαν σε κλεμένο αυτοκίνητο.

Στα χέρια των Αρχών έπεσε και η Κ.Α., η οποία είχε σχέσεις με την Πόλα Ρούπα και είχε συλληφθεί μαζί της στην τελευταία επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Και αυτή αναζητείτο από την αντιτρομοκρατική, καθώς ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το δικαστήριο, σταμάτησε να παρίσταται, να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα κι έκτοτε κρυβόταν.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο «γνωστοί» συλληφθέντες προέρχονται από τελείως διαφορετικές ομάδες και η αντιτρομοκρατική ψάχνει να βρει το κοινό σημείο επαφής τους.

Ο “τοξοβόλος” είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας.

Κτύπησε την Κάρπαθο: Ισχυρός σεισμός 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 78 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της νήσου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: