Τα 880 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα έφεραν 88.000 ‎€ για παιδιά σε 13 δημόσια νοσοκομεία

File Photo: Στέγη στην Κύπρο αναζητεί Ρωσική ομάδα που διώκεται από το καθεστώς Πούτιν @amna_news




Εξαιρετικά αποτελέσματα έχει η πρωτοβουλία που έλαβε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου η διοργανώτρια αρχή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην Γαλλία.

Η Ένωση που είναι υπεύθυνη για τις Ligue 1 και Ligue 2, αποφάσισε να δίνει 100 ευρώ για κάθε γκολ που σημειώνεται στις πρώτες δύο κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου, σε 13 δημόσια νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να βελτιώνονται οι συνθήκες νοσηλείας των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους.

  • Μόνον από το πρώτο γύρο το ταμείο πάει καλά

Μέχρι στιγμής και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι παίκτες που αγωνίζονται στα εν λόγω πρωταθλήματα έχουν σκοράρει 880 φορές και, κατά συνέπεια, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί φθάνουν στις 88.000 ευρώ!

Η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της λίγκας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και αφορά στην χρηματοδότηση της αγοράς κλινών και πολυθρόνων που επιτρέπουν στους γονείς να παραμείνουν μαζί με το παιδί τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

  • Με σύνθημα «Ένα γκολ κι ένα κρεβάτι»

«Ένα γκολ κι ένα κρεβάτι» είναι το σύνθημα της συγκεκριμένης δράσης, η οποία μέχρι στιγμής έχει ως αποτέλεσμα την χρηματοδότηση για την αγορά 110 κρεβατιών και πολυθρόνων στις παιδιατρικές μονάδες των νοσοκομείων σε ολόκληρη την γαλλική επικράτεια.

  • Και συνεχίζουν

Δεδομένης της απόλυτης επιτυχίας που γνώρισε η εν λόγω ενέργεια, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν να την διατηρήσουν και για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

«Το πρόγραμμά μας «ένα γκολ κι ένα κρεβάτι» συμπληρώνει τις πολλές πρωτοβουλίες των επαγγελματικών συλλόγων στις Ligue 1 και 2, υπέρ των δημόσιων νοσοκομείων στις κοινότητές τους» σχολίασε σχετικά η πρόεδρος της επαγγελματικής λίγκας, Ναταλί Κάτια Μπουά ντε λα Τουρ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Ο Ολυμπιακός με 256,5 εκατ. € στους 20 με τα περισσότερα έσοδα του Champions League

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: