Με τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Μαξίμου [video]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι φωτογραφίζεται με τα παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», κατά τη διάρκεια του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Μεγάρου Μαξίμου, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου, μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», στόλισαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σήμερα στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μέγαρο Μαξίμου παρέα με παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και συνεργατών μας. Ήταν μια μέρα γεμάτη χαρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την όμορφη εμπειρία και πολλά συγχαρητήρια στην Κιβωτό του Κόσμου για το έργο της.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Samstag, 14. Dezember 2019

Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια έλαβαν δώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός» τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός» τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.

Tα παιδιά της Κιβωτού έπαιξαν και ζωγράφισαν στο Μαξίμου. Eκτός από τα παιδιά στο Μαξίμου σήμερα βρέθηκε και ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. τα παιδιά ξετρελάθηκαν και έπαιξαν μαζί του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Προς τι η θριαμβολογία; Μια μέτρια σε ένταση, απρόθυμη δήλωση αποσπάσαμε στις Βρυξέλλες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal