Τελικός Copa Libertadores: Σε αλκοτέστ θα υποβάλλονται οι φίλαθλοι πριν από την έναρξη [video]

Ο τελικός μεταξύ δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Νότια Αμερική μεταφέρθηκε στο Περού νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από εβδομάδες αναταραχών στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί. Photo via Twitter, @PESitaly
Οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Copa Libertadores το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Περού, θα απαγορεύεται να εισέλθουν στο γήπεδο με καπέλα, γυαλιά ηλίου ή ζώνες και μπορεί επίσης να χρειαστεί να υποβληθούν σε ακλοτέστ πριν από την είσοδο.

Η Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) δημοσίευσε τους αυστηρούς κανονισμούς, μόλις λίγες ημέρες πριν η Φλαμένγκο αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό στο Monumental Stadium της Λίμα.

«Η αστυνομία του Περού θα έχει συσκευές για να ελέγξει τυχαία τους ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ και θα τους αρνηθεί την είσοδο αν το αποτέλεσμα είναι θετικό», ανέφερε η CONMEBOL.

  • «Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με αλκοολούχα ποτά, φάρμακα, ψυχότροπες ουσίες, διεγερτικά και δεν θα υπάρχει πρόσβαση με καπέλα, γυαλιά ηλίου και αλυσίδες ή ζώνες».

Μπαλόνια, κασκόλ και σημαίες 2Χ1 μέτρα επιτρέπονται, τονίζοντας ότι οι κανονισμοί είναι μέρος των νόμων του Περού.

  • Ο τελικός μεταξύ δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Νότια Αμερική μεταφέρθηκε στο Περού νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από εβδομάδες αναταραχών στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί.

Είναι ο πρώτος μονός τελικός και θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, μετά από έξι δεκαετίες τελικών εντός έδρας και εκτός έδρας στο Champions League της Νότιας Αμερικής.

Με πληροφορίες από Reuters via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλος… αέρας στην Εθνική Ελλάδας: Με κατοχή και τρέξιμο νίκησε στην Αρμενία με 0-1

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal