Στους κατ΄επάγγελμα ψεύτες, η μόνη απάντηση είναι η Δικαιοσύνη: Το εξώδικο παραδόθηκε…

Ο Λευκός Οίκος. Φωτογραφία Hellas Journal




Οι δικηγόροι της ιστοσελίδας μας στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη προχώρησαν τις τελευταίες 48 ώρες σε παράδοση εξώδικου στον φερόμενο ως ιδιοκτήτη ενός αναξιόπιστου «μπλόγκ», που ισχυρίστηκε ότι γράφουμε “fake news” για τις θέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Σημειώνουμε ότι όσες δηλώσεις ή ανακοινώσεις δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας ως θέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τον πιο επίσημο τρόπο. Οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις είναι γραπτές και έρχονται στην ιστοσελίδα επίσημα και πάντα μέσω e-mail. Είναι ένας τρόπος που εισήγαγε η παρούσα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, επειδή έχουν μειωθεί οι καθημερινές ενημερώσεις στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Με την προηγούμενη κυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαμε καθημερινή παρουσία στις ενημερώσεις, οι οποίες γίνονταν πέντε ημέρες την εβδομάδα. Ακόμα και αν απουσίαζαν σε ταξίδια οι εκπρόσωποι Τύπου, έκαναν την ενημέρωση οι αναπληρωτές τους. Καθημερινά… Και είχαμε τη δυνατότητα και επαφής, προσωπικά ή μέσω τηλεφώνου.

Μία συμβουλή: Όταν οι εκβιαστές του Διαδικτύου σας απειλούν να τους καταγγείλετε αμέσως…

Για να αντιληφθεί ο αναγνώστης τι ακριβώς συμβαίνει, ο κ. Τραμπ -λόγω της απέχθειας του στους δημοσιογράφους- κατήργησε τις ενημερώσεις στο Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο Πεντάγωνο. Στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, μερικές φορές, η εκπρόσωπος παρουσιάζεται στους δημοσιογράφους. Αλλά και αυτή η ενημέρωση ατόνησε πια. Γίνονται επίσης και τα γνωστά ως conference calls, όπου με ειδικό κωδικό έχουμε δικαίωμα να υποβάλλουμε ερωτήσεις σε ανώνυμους αξιωματούχους.

Το εν λόγω αναξιόπιστο «μπλόγκ», ο ιδιοκτήτης του οποίου παρουσιάζεται και σαν «ξένος ανταποκριτής» στη Νέα Υόρκη ενώ διαμένει στην …Αθήνα, δεν έχει ιδέα προφανώς των παραπάνω. ‘Αλλωστε δεν έχει περάσει ποτέ ούτε έξω από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ… Και προχώρησε ο ανόητος σε υποθέσεις και εικασίες, με αποτέλεσμα να ρεζιλευτεί.

Ο Πάλμερ καλά τα λέει, αλλά τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο Ντόναλντ Τραμπ: Οι ψεκασμένοι “Χριστιανοί” Τζέιμς Μπόντ!

Εάν δεν δημοσιεύσει το εξώδικο, θα ακολουθήσουν άλλες ενέργειες σύμφωνα με το γράμμα του αμερικανικού και του ελληνικού νόμου: Ασφαλιστικά μέτρα και στη συνέχεια και μήνυση και αγωγή. Οι κατ’ επάγγελμα ψεύτες πρέπει να απολογούνται και να πληρώνουν για τα ψέματα τους. Και αυτό θα συμβεί με τον εν λόγω φερόμενο ως ιδιοκτήτη του αναξιόπιστου «μπλόγκ».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και τα εξώδικα, στην Αμερική και στην Ελλάδα, και σ’ αυτούς που αναμείχθηκαν στο λεγόμενο «Περούκα-Gate». Επειδή ακριβώς παρεξηγήθηκε η στάση μας, ότι οι δημοσιογράφοι δεν καταφεύγουν στα δικαστήρια. Από τη στιγμή που συνεχίστηκε η δυσφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα, η μόνη επιλογή μας είναι η Δικαιοσύνη…

HELLAS JOURNAL

Όταν φοράς πάντα μία “περούκα”: Θα αποφασίσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη… Χωρίς αμφιβολία…

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: