Στο 0 – 0 έμειναν Αστέρας και Βόλος: Κακό παιχνίδι, έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή

Από το παιχνίδι του Αστέρα με τον Βόλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ




Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Βόλος για την 11η αγωνιστική της Super League. Σε ένα κακό παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλή εικόνα. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή στο 57′.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο η μοναδική φάση που ήταν άξια αναφοράς ήταν στο 40′. Ο Χαουρέγι έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 48′ καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία του Βόλου. Ο Ζοάο έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 57′ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Τασούλης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η αποβολή έδωσε την ευκαιρία στο Βόλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ελέγχει τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει μια κλασική ευκαιρία. Στο 88′ ο Δημόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ο Τσαγκαράκης ορθά το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στο 90+2′ ο Λουίς Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τον Αστέρα μπροστά στο σκορ, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Κάρτες: Καπίγια, Τασουλής, Μπ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ – Τσοκάνης, Δημόπουλος

Κόκκινη: 57′ Τασουλής (2η κίτρινη)

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής, Μπ. Φερνάντεθ, Καπίγια, Ριέρα (60′ Άνχελ Μαρτίνεθ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79′ Μουνάφο), Χαουρέγι (68′ Μαρκ Φερνάντεθ)

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Ζοάο (87′ Λύρατζης), Τόρες (90+3′ Ατιγιάτ), Μάντζης, Μαξ, Γέντρισεκ (45+2′ Τσαούσης)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πάτησε» ξανά κορυφή ο ΠΑΟΚ: Νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στην Τούμπα με γκολ του Σφιντέρσκι

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: