‘Εγινε μια καλή συζήτηση Αναστασιάδη και Λουτ ενόψει Βερολίνου, υποστηρίζει ο Προδρόμου

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την κ. Λουτ. ΚΥΠΕ
‘Εγινε μια καλή συζήτηση κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, επισημαίνοντας πως η προσοχή είναι στραμμένη τώρα στη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του κατοχικού  ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 25 Νοεμβρίου, στο Βερολίνο.

«Έγινε μια καλή συζήτηση ενόψει της συνάντησης που θα έχουμε στις 25 του μήνα στο Βερολίνο του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τ/κ ηγέτη στην παρουσία και μετά την πρόσκληση του ΓΓ των ΗΕ», είπε ο κ. Προδρόμου, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης του Προέδρου Αναστασιάδη με την κ. Λουτ.

Επεσήμανε πως «ενόψει της συνάντησης της 25ης του μήνα θα ήταν καλύτερα να μην επεκταθούμε αυτή την ώρα. Η προσοχή είναι στραμμένη στη συνάντηση με τον ΓΓ».

Ερωτηθείς αν ο στόχος της τριμερούς του Βερολίνου είναι να υπάρξει κατάληξη στους όρους αναφοράς, ο κ. Προδρόμου είπε “πως δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή χρήσιμο, ενόψει του γεγονότος ότι έχουμε τη συνάντηση στις 25 του μήνα, να πούμε οτιδήποτε άλλο”.

ΚΥΠΕ/Μαρία Κονιώτου/ΓΣΑ

Δεν έγιναν δηλώσεις μετά την συνάντηση Λουτ με Αναστασιάδη: Σιγή ιχθύος για το Βερολίνο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal