Μεγάλη σύναξη στη Δράμα: Ο ΠτΔ, τρεις πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί για τα αποκαλυπτήρια…

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ αποκαλύπτει τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Δράμα. Φωτογραφία via ΕΠΙΛΟΓΕΣ tv




Μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για κυριακάτικη… εκδρομή με πολιτικό μήνυμα έστειλε από τη Δράμα σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία.

Στην τελετή αποκαλυπτηρίων ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης παραβρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή Πέτρος Μολυβιάτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κώστας Αχ. Καραμανλής, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι κ.α.
Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος μιλώντας για τον προκάτοχό του είπε μεταξύ άλλων:
«Εκείνο που πρέπει, ως λαός και ως έθνος, να κρατήσουμε για πάντα από την πλούσια πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι, πριν απ΄ όλα ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά τα επιτύχαμε υπό όρους αρραγούς ενότητας, ενώ οι διχασμοί επέφεραν τραγωδίες, οι οποίες μας κόστισαν ακόμη και τμήματα του εθνικού μας κορμού».
«Αποτίουμε σήμερα εδώ, στην Ξάνθη, στην ελληνική Θράκη, τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον μεγάλο Μακεδόνα ηγέτη και πολιτικό Κωνσταντίνο Καραμανλή», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

HJ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: