Η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα είναι συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα: Το βιογραφικό της

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Φωτογραφία via Facebook




Κομβικό ρόλο θα διαδραματίσει για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο.

Η κ. Αγαπηδάκη αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βιογραφικό της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι ψυχολόγος, έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρέμβαση για τη φροντίδα των ασυνόδευτων παιδιών στην Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: