Γελοιοποιήθηκε ο Μουσταφά Ακιντζί: Με αμερικανικό Κάντιλακ σε στρατιωτική παρέλαση!

Υπό έντονη βροχή διεξήχθηκε στα κατεχόμενα η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την 36η παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, στην οποία ο Μουσταφά Ακιντζί, εμφανίστηκε σε πολιτικό αυτοκίνητο αντίκα, τύπου Κάντιλακ, και χαιρέτισε τον κόσμο. Φωτογραφία ΚΥΠΕ
Πόσο …καραγκιόζης τέλος πάντων είναι ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πολιτικό αυτοκίνητο αντίκα, τύπου Κάντιλακ, και χαιρέτισε τον κόσμο στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την 36η μαύρη επέτειο από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους των κατεχομένων.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο εκάστοτε κατοχικός ηγέτης, διασχίζει την λεωφόρο όπου γίνεται η παρέλαση σε στρατιωτικό όχημα, τύπου τζιπ. Το ίδιο έκανε και ο Ακιντζί πέρυσι. Φέτος ήθελε να δείξει ένα άλλο …πρόσωπο. Μόνο που γελοιοποιήθηκε. Ήταν πολύ αστείο το θέαμα…

Η παρέλαση έγινε υπό έντονη βροχή και αυτό ήταν η αιτία που όταν ήρθε η σειρά του κ. Ακιντζί να μιλήσει, διέκοψε την ομιλία του στη μέση λέγοντας ότι είχε διανεμηθεί ήδη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δεν ήθελε να αφήσει κι άλλο υπό βροχή τους μαθητές και τους στρατιώτες που περίμεναν. Κατέβηκε από το βήμα χειροκροτούμενος. Προηγουμένως είναι μιλήσει ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος ολοκλήρωσε την δική του ομιλία κανονικά.

Ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πολιτικό αυτοκίνητο αντίκα, τύπου Κάντιλακ, και χαιρέτισε τον κόσμο στην παρέλαση των κατεχομένων. Φωτογραφία ΚΥΠΕ

Η παρέλαση ξεκίνησε με την μονάδα Μεχτεράν των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (οθωμανική στρατιωτική μπάντα) ενώ φέτος παρέλασε μια ακόμη οθωμανική ομάδα του τουρκικού στρατού, με σπαθιά και ασπίδες.

Γύρω στις 11.30 του χώρου της παρέλασης υπερίπταντο δύο ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης, ενώ φέτος δεν πέταξαν τουρκικά F 16 της ομάδας επιδείξεων Solo Türk της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Πρώτοι πέρασαν οι μαθητές διαφόρων βαθμίδων και μετά μονάδες των «δυνάμεων ασφαλείας», της «πυροσβεστικής», της «αστυνομίας», της «πολιτικής άμυνας», τανκ και άλλα οχήματα, κλασικά παλιά αυτοκίνητα.

Πληροφορίες από το ΚΥΠΕ

Αναστασιάδης: H φετινή επέτειος συνοδεύεται με έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας σε όλα τα πεδία

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal