Απίστευτο: Αγριογούρουνα κόβουν βόλτες ξημερώματα στο κέντρο των Τρικάλων

Τα αγριογούρουνα στο κέντρο των Τρικάλων. Φωτογραφία: trikalavoice.gr
Αγριογούρουνα εθεάθησαν να «κόβουν» βόλτες σήμερα τα ξημερώματα σε κεντρικά σημεία της πόλης των Τρικάλων, ενώ συχνές είναι οι εμφανίσεις πολλών ζώων σε αρκετά σημεία κι άλλων περιοχών της Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος στο δήμο Τρικαίων, κ. Παναγιώτης Ντιντής, «πρόκειται για τέσσερα μεγάλα αγριογούρουνα, τα οποία ήρθαν από τον Ληθαίο ποταμό και κατευθύνθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων, σήμερα τα ξημερώματα», προσθέτοντας πως «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με όσα τονίζει επίσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, «αγέλες από αγριογούρουνα εμφανίζονται τόσο σε ορεινές περιοχές, όσο και σε πεδινές προκαλώντας καταστροφές σε καλλιέργειες». «Εμείς ως Π.Ε. Τρικάλων», συνεχίζει, «κάθε χρόνο υποβάλλουμε υπόμνημα στο αρμόδιο υπουργείο όπου καταγράφουμε τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν τα αγριογούρουνα, ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr “4-5 αγριογούρουνα εμφανίστηκαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Τσιτσάνη.

Γρήγορα ένιωσαν να εγκλωβίζονται από οδηγούς και βρήκαν καταφύγιο στους κήπους του… Επισκοπείου της Μητροπόλεως Τρίκκης. Κλήθηκε η αστυνομία η οποία έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού μέχρι το πρωί της Τετάρτης!!”

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, trikalavoice.gr

Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal