Ρατσιστικά συνθήματα στο Βουλγαρία-Αγγλία: Δύο φορές διέκοψε το παιχνίδι ο διαιτητής [video]

Από τον αγώνα Βουλγαρία – Αγγλία. EPA, VASSIL DONEV




Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Άγγλων στο «Vasil Levski» της Σόφιας, για τα προκριματικά του Euro 2020, προκάλεσε αναταραχή και την οργή των οπαδών της Εθνικής Βουλγαρίας, που επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα στους Άγγλους ποδοσφαιριστές, ενώ έκαναν και ναζιστικούς χαιρετισμούς!

Δύο φορές ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές από τα «τρία λιοντάρια» σκέφτηκαν ακόμη και να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Μάλιστα ο διαιτητής απείλησε με οριστική διακοπή, ενώ στο ημίχρονο ο αρχηγός της Βουλγαρίας Ποπόφ, έσπευσε στην εξέδρα των φανατικών για να τους ζητήσει να σταματήσουν.

Πάντως πολλοί Βούλγαροι φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο στο ημίχρονο, ενώ αρκετοί μαυροφορεμένοι χούλιγκανς αποχώρησαν συνοδεία των σεκιούριτι.

«Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και η UEFA δεν κάνει σχεδόν τίποτα», ξέσπασε σχολιάζοντας στην αγγλική τηλεόραση, ο παλαίμαχος Αγγλος διεθνής άσος της Αρσεναλ Ίαν Ράιτ.

Πάντως οι Άγγλοι οπαδοί απάντησαν στους Βούλγαρους φασίστες όταν σκόραρε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος βρέθηκε από την αρχή του ματς στο στόχαστρό τους με το σύνθημα: «Ποιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των ρατσιστών; Ο Ραχίμ Στέρλινγκ»…

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

 

Εκτός Ζανκτ Πάουλι ο Τούρκος ποδοσφαιριστής που τάχθηκε υπέρ της εισβολής στη Συρία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: