Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη από το Βόλο: Μπαλάκι οι ευθύνες της τραγωδίας

File Photo Το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει στο μοιραίο “χαλί” και εκτινάχθηκε στα 11 μέτρα. Φωτογραφία , πηγή, magnesianews.gr




Το “παρών” μέσω του δικηγόρου του έδωσε ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου όπου τραυματίστηκε θανάσιμα η 14χρονη, ενώ μία νέα αποκάλυψη δημιουργεί αίσθηση.

Ο 27χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντές φέρεται να είναι σοκαρισμένος και φοβισμένος και ισχυρίζεται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη.

“Επικοινώνησα, του είπαμε εμείς είμαστε έτοιμοι μπορούμε να έρθουμε και τώρα. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μου είπε ότι ‘θα περιμένετε δική μου κλήση’”, εξήγησε ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος.

“Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τον βαραίνει κι αυτόν ουδεμία υπαιτιότητα και ότι είδε μόνο το κορίτσι να εκσφενδονίζεται”, σημείωσε ο κ. Ναστός.

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, το 2017 ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει με απόφασή του ότι «το μηχάνημα τύπου «χαλί» είναι ακατάλληλο για παιδιά και προορίζεται μόνο για ενηλίκους».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας από τους δικηγόρους που είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 9χρονης στη Χαλκίδια, το 2009, στο ίδιο παιχνίδι.

«Η χρησιμοποίηση του ίδιου μηχανήματος και στο θανατηφόρο ατύχημα της 13χρονης στον Αλμυρό συνιστά εγκληματική αμέλεια», προσθέτει ο δικηγόρος, μιλώντας στην Espresso. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, αμφίβολο είναι αν ο πατέρας της 14χρονης θα καταφέρει να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του την Τρίτη, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Hellas Journal

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Τηλεφώνημα για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: